رزق و روزی به دنبال تو می دود آرام باش- امام علی(ع)

طرز تهیه اردۀ کنجد خام

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:شنبه 9 فروردین 1393-09:27 ق.ظ

طرز تهیه ارده خام 


کنجدها سرشار از کلسیم هستند، اما مشکلی که در خوردن آنها وجود دارد، این است که کل کنجدی که می خورید اغلب درسته از دستگاه هضم شما می گذرد، بدون اینکه اصلا جذب بدن گردد. ارده کنجد یک راه عالی برای مصرف دانه های کنجد است، زیرا خیلی آسان تر هضم و جذب بدن می گردد. معمولا ارده هایی که شما از بیرون خریداری می کنید، خام نیستند، یعنی دانه های کنجد قبل از تهیه ارده، برشته می گردند. اما در اینجا با نوع خام آن آشنا می شوید.

در اینجا سه نوع طرز تهیه اردۀ کنجد خام گیاهی را می گوییم.

روش اول برای 2 فنجان:

برای این روش، ما کنجد را خیس می کنیم، خیس کردن مغزها و دانه ها آنزیم بازدارندۀ رشد را که در تمام مغزها و دانه ها بطور طبیعی یافت می شود، خنثی می سازد و هضم آنها را راحت تر می گرداند.

1 فنجان کنجد خام

2 فنجان آب، برای خیساندن کنجد ها

طرز تهیه: کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت 4 ساعت در آب کافی خیس نمائید، بطوری که حدود دو و نیم سانتی متر روی کنجد را بپوشاند، زیرا وقتی کنجدها آب را جذب کنند، برجسته می گردند.

آبی که کنجد در آن خیس خورده را جدا کنید و دور بریزید. آنها را زیر آب جاری بشوئید و آنها را در یخچال برای 4 ساعت قرار دهید تا جوانه زند.

کنجدها را در دستگاه مخلوط کن با قدرت بالا یا غذا ساز بریزید و تا وقتی خامه ای شود، مخلوط کنید. از یک قاشق برای تمیز کردن گوشه ها و لبه های مخلوط کن استفاده کنید، و تمام دانه های باقی مانده را جمع کنید و در داخل مخلوط بریزید و بازهم مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر هیچ دانه کنجدی باقی نماند. در هربار، در صورت نیاز، یک قاشق غذا خوری آب اضافه کنید تا مخلوط روان باشد.

این ارده به مدت 3 روز در شیشۀ در دار در یخچال باقی می ماند.

روش دوم برای 1 فنجان:

2 فنجان کنجد خام

2 قاشق غذا خوری روغن خام (مانند روغن زیتون یا کرۀ نارگیل آب شده، استفاده از روغن فقط به منظور روان کردن کنجد انجام می شود، خیلی نیاز نیست، فقط کمی)

طرز تهیه: کنجدها را در دستگاه غذا ساز یا مخلوط با قدرت بالا بریزید و 4 تا 5 دقیقه با درجه بالا مخلوط کنید. هنوز کاملا ترد است. مانند این شکل:

همچنین ارده در حین مخلوط شدن در دستگاه غذا ساز، گرم می شود، بنابراین می گذاریم کمی بماند تا گرمایش کم شود و لبه های غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و تمام کنجد های باقی مانده را در داخل مخلوط می ریزیم. سپس دوباره روی درجه بالا برای 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اکنون کم کم نرم و یکنواخت می گردد، اما هنوز بنوعی خشک است و بافت خامه ای ندارد. دوباره گوشه های ظرف غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و 1 قاشق غذا خوری روغن خام اضافه می کنیم. برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط می کنیم. دوباره گوشه های ظرف را با قاشق تمیز می کنیم. دومین قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و این گونه می شود.

اردۀ کنجد خام خامه ای!


روش سوم:

این یکی روش نسبت به روش اول بافت و قوام بهتری دارند و مانند یک اردۀ عادی است و مدت زمان بیشتری هم می توانید آن را نگه دارید، اما فقط تهیه آن وقت بیشتری می برد. زیرا در این روش به خشک کننده یا خشک کردن کنجد نیاز دارید.

طرز تهیه : دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند.

آن را روی ورق های روغنی پختنی پهن کنید و در دستگاه خشک کننده به مدت 4 الی 6 ساعت یا در طول شب در درجۀ 115 فارنهایت (40 سانتی گراد) آن را خشک کنید. یا از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید.

دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود.

کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند.

اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید.


ایده ها برای استفاده از ارده:

1. برای تهیه یک سس سالاد خامه ای

2. در شیر مغزها. به ازای هر فنجان آب، 1 قاشق غذا خوری ارده استفاده کنید تا آسان ترین و سریع ترین شیر مغز ممکن را تهیه کنید.

3. به هوموس نخود اضافه کنید.

4. به ارده کنجد، گیاهان و ادویه ها را اضافه کنید تا پنیرهای دانه های وگان خام را درست کنید.

5. یک قاشق پر از ارده کنجد را به سس های پاستا اضافه کنید تا یک سس پاستای خامه ای خوشمزه درست کنید.

منبع :کانون انسان پاک




نوع مطلب : طب سنتی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Claire King
یکشنبه 27 بهمن 1398 02:01 ب.ظ
Hi everyone, it's my first pay a visit at this website, and piece of writing is really fruitful for me, keep up posting such articles.
Jill Wlanoski
جمعه 25 بهمن 1398 09:18 ب.ظ
Hi there! I could have sworn I've been to this website before but after browsing through some of the post I realized it's new to me. Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!
Allison Stewart
پنجشنبه 24 بهمن 1398 09:35 ب.ظ
You need to take part in a contest for one of the greatest websites on the web. I’m going to highly recommend this site!
Nicole Baker
چهارشنبه 23 بهمن 1398 06:16 ب.ظ
bookmarked!!, I love your web site!
Ashley Morris
سه شنبه 22 بهمن 1398 04:14 ب.ظ
We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You've done an impressive job and our whole community will be grateful to you.
Jenny Markland
دوشنبه 21 بهمن 1398 08:20 ب.ظ
Very good post! We are linking to this great post on our website. Keep up the great writing.
Amelia Sanchez
یکشنبه 20 بهمن 1398 03:09 ب.ظ
Hello, every time i used to check webpage posts here in the early hours in the dawn, since i like to gain knowledge of more and more.
Lisa Hanson
شنبه 19 بهمن 1398 06:06 ب.ظ
Very nice write-up. I absolutely love this site. Keep writing!
Jenny Hall
چهارشنبه 16 بهمن 1398 07:58 ق.ظ
Very Nice Article..
Martina Duran
سه شنبه 15 بهمن 1398 05:35 ب.ظ
What’s up everyone, it’s my first visit at this web site, and post is in fact fruitful designed for me, keep up posting these posts.
Brianna Ramirez
دوشنبه 14 بهمن 1398 08:02 ب.ظ
I enjoy all your posts. You’ve done really good job
Wendy Murphy
دوشنبه 14 بهمن 1398 03:04 ب.ظ
Very rapidly this web site will be famous amid all blogging and site-building users, due to it's nice articles
Alexandra Roderick
جمعه 11 بهمن 1398 12:37 ب.ظ
Thank you for the great content. I am glad I have taken the time to see this.
Makayla Q.
پنجشنبه 10 بهمن 1398 02:05 ب.ظ
I was able to find good info from your blog articles.
Madison Young
چهارشنبه 9 بهمن 1398 08:06 ب.ظ
It’s awesome to pay a quick visit this website and reading the views of all friends on the topic of this article, while I am also keen of getting experience.
Jodie Veres
سه شنبه 8 بهمن 1398 08:35 ب.ظ
Awesome write-up. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.
pdfwvd
سه شنبه 8 بهمن 1398 06:15 ق.ظ
qbjblz <a href="http://sildena2020usa.com/">buy viagra</a> discount medications
[url=http://sildena2020usa.com/]buy viagra canada[/url] viagra canadian pharmacies
zlsura
دوشنبه 7 بهمن 1398 05:17 ب.ظ
jjoqcp <a href="http://sildena2020usa.com/">sildenafil generic</a> discount canadian cialis
[url=http://sildena2020usa.com/]viagra canadian online pharmacy[/url] mail order prescriptions from canada
Jasmine Thomas
یکشنبه 6 بهمن 1398 06:54 ب.ظ
Hi, I log on to your blog like every week. Your story-telling style is awesome, keep up the good work!
Kelly R.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 08:41 ب.ظ
Very Nice Article..
Regina Baker
چهارشنبه 2 بهمن 1398 09:39 ب.ظ
Wohh precisely what I was searching for, thank you foor posting.
Debby Smith
چهارشنبه 2 بهمن 1398 03:16 ب.ظ
Pretty! This was a really wonderful article. Thank you for supplying these details.
Paula Cook
سه شنبه 1 بهمن 1398 06:45 ب.ظ
Howdy! This blog post couldn’t be written much better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I’ll send this information to him. Fairly certain he’ll have a great read. I appreciate you for sharing!
Nora Long
دوشنبه 30 دی 1398 05:31 ب.ظ
Everyone loves it when folks get together and share views. Great website, keep it up!
Sandra P.
یکشنبه 29 دی 1398 10:39 ق.ظ
tnx for info!!
Valerie Taylor
چهارشنبه 25 دی 1398 03:01 ب.ظ
I was able to find good advice from your blog posts.
Karen Wright
چهارشنبه 25 دی 1398 12:12 ب.ظ
you are in point of fact a excellent webmaster. The web site loading pace is amazing. It kind of feels that you're doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you've done a great activity on this matter!
Alexis Flores
یکشنبه 22 دی 1398 07:51 ب.ظ
An intriguing discussion is definitely worth comment. I do think that you should write more about this topic, it may not be a taboo matter but typically people don’t talk about these topics. To the next! Best wishes!!
Vivien Baker
سه شنبه 17 دی 1398 09:58 ب.ظ
My brother suggested I would possibly like this website. He used to be totally right. This publish truly made my day. You can not imagine just how so much time I had spent for this info! Thanks!
Sherry Johnson
سه شنبه 17 دی 1398 02:25 ب.ظ
What’s up everyone, it’s my first visit at this web site, and post is in fact fruitful designed for me, keep up posting these posts.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30


Admin Logo
themebox Logo
** ** **
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

** **
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
** **



ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic